10/2/17

πολυνομοσχέδιο του υπεπθ

Ομιλία με θέμα «Ὁ π. Ἰάκωβος Τσαλίκης, ὅπως τόν γνώρισα» στη Λάρισα στις 21-2-2017




ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΗΣ
ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ἡ Χριστιανική Ἑστία Λαρίσης, τό Παράρτημα Θεολόγων τῆς Π.Ε.Θ. καί τό Σωματεῖο «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ» σᾶς προσκαλοῦμε στήν ἐκδήλωση πού διοργανώνουμε καί εἶναι ἀφιερωμένη στόν μακαριστό Γέροντα π. Ἰάκωβο Τσαλίκη.
Ἡ ἐκδήλωση θά πραγματοποιηθεῖ τήν Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 καὶ ὥρα 7.30 τό ἀπόγευμα στήν αἴθουσα τῆς Χριστιανικῆς Ἑστίας Λαρίσης (Ἀνθ. Γαζῆ 35).
            Ὁμιλητής θά εἶναι ὁ ὁμότιμος καθηγητής τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς Θεσσαλονίκης κ. Ἀνέστης Κεσελόπουλος καί θά ἀναπτύξει τό θέμα:
«Ὁ π. Ἰάκωβος Τσαλίκης, ὅπως τόν γνώρισα»
            Παρακαλοῦμε νά παρακολουθήσετε τήν ἐνδιαφέρουσα αὐτή ὁμιλία. Ἡ εἴσοδος γιά τό κοινό εἶναι ἐλεύθερη.
Μέ τιμή
Οἱ  Συνδιοργανωτές






                                         

Παραίτηση από τη θέση του Γεν Γραμματέα του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας & Περιχώρων....



Αγαπητοί συνάδελφοι,
δεν είχα καμιά  επιθυμία να δημοσιοποιήσω την παραίτηση μου,σεβόμενος όλους αυτούς τους συναδέλφους πολύτεκνους που με τίμησαν με τη ψήφο τους και με στήριξαν στις αποφάσεις που έλαβα κατά καιρούς. Όμως η παραίτηση μου (όπως και του μέχρι πρότινος Αντ/δρου) και αλλαγή στο Δ.Σ  δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα απο τη διοίκηση του συλλόγου.Πολλοί ήταν οι συνάδελφοι που θέλησαν να μάθουν το λόγο της παραίτησης μου.



Παρακάτω η επιστολή παραίτησης

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.... ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ



πρακτικά από την τοποθέτηση του αν.Τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ,Χρήστου Κέλλα,στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και σας έχουμε υπογραμμίσει την αναφορά του στο θέμα μετεγγραφών των πολυτέκων και την απάντηση του Υπουργού.

Τι είπε η εκπρόσωπος της ΑΣΠΕ για το πολυνομοσχέδιο «σκούπα»

για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης και το Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO     κάνοντας κλίκ 39-44  και 183-186




9/2/17

επιστολή προς τους Λαρισαίους Βουλευτές

για την <<εγκύκλιο του αίσχους>>  του υπεπθ
 
θα ήθελα να εκφράσω προς εσας που εκπροσωπείτε το νομό μας στο κοινοβούλιο την έντονη αντίδραση μου για το ΕΚΤΡΩΜΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ - ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ) που πάει να συντελεσθεί στις αθώες ψυχές των παιδιών μας και μάλιστα του Γυμνασίου......ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ένας ωμός εμπαιγμός....

είναι αποκαλυπτικό, τεκμηριωμένο και άκρως αφυπνιστικό.  Παρακαλώ θερμά ακόμη κι αυτούς που θεωρούν την λεγόμενη «ευρωπαϊκή προοπτική» της χώρας μας αδιαπραγμάτευτη, να προσπαθήσουν να το μελετήσουν νηφάλια, κλείνοντας τα αυτιά τους στην ανελέητη προπαγάνδα των ΜΜΕ.
   Προσωπικά θέτω τα παρακάτω ερωτήματα:

Η Ουγγαρία μας δίνει το παράδειγμα.....

Η Ουγγαρία δίνει σπίτι στις οικογένειες που θα κάνουν 3 παιδιά

Οι κυβερνήσεις στην χώρα μας μισούν την ελληνική οικογένεια. Μισούν τον Έλληνα και την Ελληνίδα και αδιαφορούν για το μέλλον αυτής της χώρας. Στην πραγματικότητα κάνουν ό,τι μπορούν για να αφανίσουν τον ελληνικό λαό. Έναν λαό ο οποίος έχει αφεθεί στην απάθεια, στην ηττοπάθεια και στην αυτοκτονική διάθεση. Αλλά δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα τους (μας).