15/4/17

ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΓΑ: 213.15.19.300

Η Διοίκηση του ΟΓΑ σας ενημερώνει:

Από τη Μεγάλη Τρίτη 11/04/2017 λειτουργεί νέο τηλεφωνικό κέντρο στον ΟΓΑ με αριθμό 213.15.19.300. Σε αυτό το τηλέφωνο μπορούν πλέον να καλούν οι πολίτες για πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με: 
1) Οικογενειακά Επιδόματα (Α21), 
2) Αγροτική Εστία, 
3) Επιδόματα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, 
4) Πληρωμές Παροχών και Μητρώο Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.
Υπενθυμίζεται ότι οι ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές αρμοδιότητες του ΟΓΑ έχουν μεταφερθεί από 1-1-2017 στον ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr). Τηλεφωνικό κέντρο ΕΦΚΑ Αγροτών 213.15.19.100 - 200

11/4/17

πρέπει να ξαναγίνει γη Ρωμαίϊκη!

Κωνσταντίνος Ιωαν.Παπανικολάου

Σεβαστοί πατέρες κι αγαπητοί φίλοι, ο Χριστός να μας αξιώσει να βιώσουμε θεάρεστα τα Άγια Πάθη του, ώστε να χαρούμε και την λαμπροφόρο Ανάστασή Του.
Δυστυχώς, η πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές και γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση.  Το θέμα, στο οποίο αναφέρεται η βαρυσήμαντη παρέμβαση του κ. Μιχαήλ Ηλιάδη, είναι σοβαρότατο κι εξαιρετικά επείγον! Η «ελληνική» κυβέρνηση, με την σιωπηρή σύμπραξη των κομμάτων του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, αναγνωρίζει και παραδέχεται επίσημα ότι το Δημόσιο Χρέος είναι 563 δις €!  Ξέρετε τι συνεπάγεται αυτό; Ότι αναγνωρίζει και παραδέχεται επίσημα πως όλες οι μελλοντικές γενιές – θέλουν δεν θέλουν – θα ζουν με τα μνημόνια! Ότι το μέλλον αυτού του τόπου ταυτίζεται με την υποτέλεια, την πνευματική και οικονομική υποδούλωση!  Κι αυτή η προδοσία στο όνομα της «ευρωπαϊκής προοπτικής» της χώρας μας! Μάλιστα!  Μας «πιάνουν από τον γιακά» και μας λένε: «Είτε σας αρέσει είτε όχι» θα μείνετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ, έστω και εξαθλιωμένοι!

Ρύθμιση θεμάτων πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις δομές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(ΥΑ)